Együttműködés

Bármely olyan gazdasági társaság vagy egyéni vállalkozó vásárolhat a RED PRO HUNGARY Kft.-nél, aki továbbértékesíti az általunk forgalmazott termékeket.
A meglévő viszonteladó partnereink érdekeinek védelmében új partnerként kizárólag regisztrációt követően láthatóak termékeink árai. A vásárlásra is csak előzetes regisztrációt követően kerülhet sor.

Épp ezért arra kérjük új partnereinket, hogy az első vásárlásuk előtt mindenképp regisztrálják magukat.
Ehhez szükség lesz az alábbi dokumentumok megküldésére elektronikus formában az info@redpro.hu e-mail címre:

  • Aktuális Cégkivonat (Egyéni vállalkozó esetében Vállalkozói igazolvány)
  • 30 napnál nem régebbi Aláírási címpéldány (kivéve Egyéni vállalkozó)

Ha minden rendben van a regisztrációval, akkor erről telefonon vagy e-mailben értesítjük önt, és már le is adhatja első rendelését.

Regisztrációhoz kattintson az alábbi linkre:
https://redproshop.com/index.php?route=account/register

Amennyiben ön már korábban regisztrált viszonteladó partnerként, de a webáruházunkba még nem regisztrált, kérjük a fenti linkre kattintva ön is regisztráljon, hogy könnyen és gyorsan leadhassa rendeléseit a webáruházunkon keresztül.

Mennyiségi reklamációs ügyintézés

Amennyiben az áru átvételekor vagy azt követően a számlán vagy szállítólevélen olvasható árumennyiséghez képest eltérő mennyiséget kapott (többet vagy kevesebbet), vagy olyan árut kapott, mely egyáltalán nem szerepel a számláján, úgy az eltérést weboldalunkon, személyes oldalán a Mennyiségi reklamációim menü alatt új reklamáció rögzítése révén tudja bejelenteni a számla kiállítását követő 72 órán belül.

A felület használatáról bővebb leírást bejelentkezést követően itt talál: MENNYISÉGI REKLAMÁCIÓ BEJELENTÉS MENETE

Cégünk telephelyén, személyesen átvett áruk esetén a távozást követően reklamációt nem fogadunk el, ezért kérjük, hogy az áru átvétele során, még mielőtt a telephelyet elhagyná, alaposan ellenőrizze a számlán vagy szállítólevélen szereplő, átvett áruk mennyiségét és minőségét!

Ügyfélszolgálatunkhoz beérkezett reklamációjával kapcsolatban a lehető leghamarabb visszajelzést küldünk Önnek. Reklamációja elbírálásának folyamatáról folyamatosan tájékozódhat weboldalunkon a mennyiségi reklamációim menüpont alatt. Pozitív elbírálás esetén (tehát a RED PRO HUNGARY Kft. hibájából adódó eltérés esetén) azonnal rendezzük az eltérést az Önnel egyeztetett módon.

Amennyiben további kérdése merülne fel reklamációjával kapcsolatosan, úgy a reklamáció számára hivatkozva kérjük, forduljon ügyfélszolgálati kapcsolattartójához.

Minőségi reklamációs és garanciális ügyintézés

Amennyiben az áru átvételekor sérülést vagy minőségi problémát tapasztal, úgy minőségi reklamációját a Minőségi reklamációs adatlap kitöltésével 48 órán belül tudja jelezni ügyfélszolgálatunk reklamációs részlege (RMA) felé.

Cégünk telephelyén, személyesen átvett áruk esetén a távozást követően reklamációt nem fogadunk el, ezért kérjük, hogy az áru átvétele során, még mielőtt a telephelyet elhagyná, alaposan ellenőrizze a számlán vagy szállítólevélen szereplő, átvett áruk mennyiségét és minőségét!

A használat során meghibásodott termékeket szintén a Minőségi reklamációs adatlap kitöltésével kell jelezni a reklamációs ügyintézéssel foglalkozó kollégáknál (RMA).

Garanciális időszakon belül azokat a termékeket, amelyekhez RED PRO garanciajegy tartozik, illetve a RED PRO HUNGARY Kft. a magyarországi disztribútor, saját költségünkre visszahozatjuk.

Minden más esetben viszonteladó Partnerünk feladata eljuttatni a hibás terméket cégünkhöz. Amennyiben a jótállási jegyen a márkaszerviz a garancia kötelezettje, a hibás terméket nem a RED PRO HUNGARY Kft.-hez, hanem az adott szervizbe kell eljuttatni.

Garanciális igény érvényesítését kizáró okok:
A termék nem rendeltetésszerű használata, a termékspecifikációtól eltérő üzemeltetés, szakszerűtlen karbantartás, bármely, a hibát vagy annak okát előidéző beavatkozás vagy javítás, amelyet nem a jótállási jegyen feltüntetett szakszerviz végez el.

A fenti okokból bekövetkezett hibák esetén a javítás költsége viszonteladó Partnerünket terheli a garanciális időn belül is. Bármely termék tisztítása, karbantartása nem tartozik a garanciális feladatok közé.

Visszáru

Arra az esetre, ha tévedésből többet rendelt cégünktől, illetve ha az árut nem kívánja, vagy nem tudja értékesíteni, az alábbi feltételekkel biztosítunk áru- visszavételi lehetőséget.

Visszáru igényt bejelentkezést követően a https://redproshop.com felületen SZEMÉLYES OLDALA „Aktív visszáruim” menüpontjában tud elindítani az Új visszáru rögzítése gomb segítségével. A felület használatáról bővebb leírást itt talál: VISSZÁRU IGÉNYLÉS MENETE

A visszáru igény nem automatikusan kerül befogadásra, a RED PRO HUNGARY Kft. a visszárutól és az áru átvételétől eltekinthet.

A visszavásárlási igényt 3 munkanapon belül elbíráljuk és jóváhagyás esetén 10% kezelési költséget számítunk fel, amelyről az ügyfélszolgálat értesíti Önt.

Az elbírálást követően a visszáru cégünkhöz történő eljuttatásáról Önnek kell gondoskodnia 2 héten belül, melyhez az alábbi lehetőségek közül választhat:

Postai küldeményként feladja az Aktív visszáruim modulból kinyomtatott elfogadott visszáru-kísérőlappal együtt. Kérjük, a visszárut a szállításhoz gondosan csomagolja be, a kinyomtatott visszárú kísérő okmányt pedig helyezze el a dobozban/csomagban.

Ebben az esetben cégünk a mennyiségi eltéréssel és esetleges sérüléssel kapcsolatban nem tud felelősséget vállalni. A sérült termékeket maximum 10 munkanapig tároljuk, utána automatikusan megsemmisítésre kerülnek, amennyiben elszállításáról Partnerünk nem gondoskodik.

Budapesti Partnereink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy amennyiben 10 munkanapon belül rendel, annak kiszállításakor a RED PRO visszahozza a termékeket. A visszáru átvételéhez a kinyomtatott visszáru-kísérőlap szükséges, ez szolgál szállítólevélként is. Kérjük, a visszárut a szállításhoz gondosan csomagolja be. A csomagot a kinyomtatott visszáru kísérő okmány egyik példányával vetesse át a futárral, a másik példányt pedig adja át a futár részére.

Ebben az esetben cégünk a mennyiségi eltéréssel és esetleges sérüléssel kapcsolatban nem tud felelősséget vállalni. A sérült termékeket maximum 10 munkanapig tároljuk, utána automatikusan megsemmisítésre kerülnek, amennyiben elszállításáról Partnerünk nem gondoskodik.

Személyesen is elhozhatja telephelyünkre a visszárut a weben történt engedélyeztetést és az Ön által történt visszáru feltételek elfogadását követően. Kérjük, ebben az esetben is hozza magával az előre kinyomtatott a visszáru-kísérőlapot és visszáruját ennek kíséretében adja át a raktár áruátvételi területén. A raktáros kolléga és Ön is (illetve az Ön által megbízott személy, aki az árut visszahozza) aláírássukkal igazolják a visszáru-kísérőlapon a termékek mennyiségi és minőségi átadását.

A visszáru átvételét követően ügyfélszolgálatunk 2 munkanapon belül elkészíti a helyesbítő számlát, amelyen jóváírja a visszáru értékének kezelési költséggel csökkentett összegét.

Amennyiben 2 héten belül nem juttatja el a visszárut cégünkhöz, visszáru igénye belső ügyviteli folyamataink következtében automatikusan törlődik rendszerünkből, és újra kell kezdeni a folyamatot. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy időben gondoskodjon a termékek visszajuttatásáról.

A visszáru-lehetőség az alábbi esetekre NEM vonatkozik:

megszűnt termék, a termék csomagolása időközben megváltozott, a termék csomagolása sérült, az ügyfél konkrét igényére rendelt termék, szigorú számadású nyomtatvány, áruvételt követően 90 nap elteltével, nem a RED PRO HUNGARY Kft. által forgalmazott termék, élelmiszer, vegyi áru, ajándékakciós termék (olyan termék, amelyhez ajándék járt), kiárusításban vásárolt termék, a termék csomagolásán kézi felirat, saját címke van.

A fent részletezett visszáruzással kapcsolatos eljárásunk célja, hogy minél gyorsabban, gördülékenyebben tudjuk viszonteladóink igényeit kiszolgálni és az adminisztrációt (jóváírást) a lehető leggyorsabban elvégezni.

Szeretnénk ha tisztán látna! Épp ezért segítünk önnek üzleti kapcsolatunk pénzügyi folyamatainak tervezésében.

A RED PRO HUNGARY Kft. naprakész módon tájékoztatja önt cégünknél fennálló aktuális egyenlegéről. Így segítünk önnek hatékonyabbá, pontosabbá és tervezhetőbbé tenni saját pénzügyi folyamatait.

Hetente küldünk önnek e-mailen egy egyenlegközlőt, melyben feltüntetjük a lejárt számlá(i)t, valamint a már rögzített (kiszámlázott) rendeléseihez kapcsolódó még nem esedékes számá(i)t is.

Fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalmat. Ezért a számla esedékességét követő két napig még nem történik semmi.

A számla fizetési határidejének lejártát követő 3. napon partnerünknek e-mailben küldünk fizetési emlékeztető. Ezzel egyidőben az informatikai rendszerünk automatikusan felfüggeszti az utólagos utalás lehetőségét. Így partnerünk aktuális rendeléseit már csak előre utalással tudja majd kiegyenlíteni.

A RED PRO HUNGARY Kft. a 3 napos türelmi időt meghaladó kintlévőségei után késedelmi kamatot számít fel. Ennek összegét kamatértesítő levél formájában terheli partnerére.

Késedelmes számla fizetés esetén a RED PRO HUNGARY Kft. a számla fizetési határidejének lejártát követően a nem fizető partner ellen jogi lépéseket kezdeményezhet (figyelembe véve a mindenkor érvényes törvényi előírásokat).

Cégünk így a fent említett késedelmi kamatok mellett fizetési meghagyást nyújthat be, követeléskezelő cégnek adhatja át a tartozást, vagy akár felszámolási eljárást is kezdeményezhet.

Logisztika

A RED PRO HUNGARY Kft. 5 saját szállítójárművével vállalja a megrendelések előzetesen megadott szállítási címre történő kiszállítását.

Szerződött partnereink esetén közvetlen a végfelhasználóknak való szállítás is megoldott.

A szállítás a lehető legrövidebb idő alatt, 1-4 napon belül megtörténik.

A megadott címen a parkolás, megállás és rakodás feltételeit a megbízó partnerünknek kell biztosítania. Ettől eltérő esetben a RED PRO HUNGARY Kft. nem tudja vállalni a szállítást, Partnereink a telephelyünkön (TELEPHELY CÍME) történő helyszíni átadást tudják igénybe venni.

Az áru átvétele az Ön felelőssége, amit Ön a számla, szállítólevél aláírásával, lebélyegzésével igazol.

A rendelések átvételére előre egyeztetett esetben van lehetőség a telephelyünkön (TELEPHELY CÍME), munkanapokon ?-? között.

Webáruház

Célunk, hogy a hatalmas raktárkészletünkből a termékeinket egyszerűen és gyorsan meg tudja tőlünk rendelni. Valamint, hogy a folyamat minden lépéséről kapjon tőlünk értesítést, visszaigazolást.

Ennek szellemében terveztük meg és alakítottuk ki webáruházunkat és online vásárlási folyamatunkat.

De tudjuk azt is, hogy a viszonteladók vásárlási szokásai eltérnek a végfelhasználókétól. Ennek érdekében több olyan funkciót építettünk be webáruházunkba, mely segíti a partnereink gyors és kényelmes rendelés leadását. Ilyen például a tömeges rendelés leadás vagy a rendelés import lehetősége.

Ahhoz, hogy láthatóvá váljanak a termékeink árai és leadhassa a rendelését, először is regisztrálnia kell a webáruházunkban az alábbi linken:
https://redproshop.com/index.php?route=account/register

A RED PRO webáruházban nem automatikus a regisztráció ellenőrzése, mivel minden regisztrálót külön vizsgálunk és hagyunk jóvá. A regisztrált partnerként történő belépésre csak az ellenőrzést követően van lehetőség.

Ha még nem regisztrált webáruházunkban, kérjük a fenti linkre kattintva regisztráljon, és élvezze a RED PRO webáruház nyújtotta előnyöket.

Amennyiben a webáruházzal kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük írjon nekünk az info@redpro.hu e-mail címre.

Gyors és egyszerű rendelés leadást biztosítunk önnek!

Megrendeléseit webáruházunkon keresztül várjuk, ahol a rendelései leadása mellett azok aktuális státuszát is nyomon tudja követni. Ráadásul csak regisztrációt követően a webáruházunkba belépve láthatja termékeink árait.

Regisztrálni az alábbi linken tud a webáruházunkba:
https://redproshop.com/index.php?route=account/register

Felhívjuk figyelmét, hogy a RED PRO HUNGARY Kft. egyéb írásos szerződés hiányában a webáruházban közzétett ÁSZF szabályai szerint jár el.

Regisztrált és bejelentkezett partnereinknek a webáruházunkban kétféleképpen adhatják le a rendeléseiket. Az egyik a hagyományos kosárba rakással történő vásárlás. Míg a másik a jobb felső sarokban található "Importálás" gomb megnyomását követően érhető el. Mindkét esetben a kosárba navigálva lehet befejezni a vásárlási folyamatot.

A rögzített rendelések aktuális állapotáról webáruházunkból folyamatos e-mailes értesítést küldünk.

Érdemeink

Stabil, nemzetközi háttér, széles termékportfólió, ismert és bevált márkák, gyors kiszolgálás.

Egy stabil, 4 országban jelen levő, dinamikusan fejlődő nemzetközi cégcsoport magyarországi képviselője vagyunk. Segítünk, hogy mindent egy helyről, tőlünk be tudj szerezni.

7570

0

Elérhető termék

7400

0

Boldog ügyfél

7402

0

Országban vagyunk elérhetőek

6921

0

Kiküldöt csomag