Ezek vagyunk mi

Egy egyre bővülő csapat vagyunk, akik elkötelezettek, ügyfélközpontúak és a minőséget helyezik előtérbe. Ezek vagyunk mi, a Red Pro!

Mi vagyunk azok, akiknél elkezdheti a beszerzést, és egyúttal be is fejezheti, mert nálunk mindent egy helyről szerezhet be. Várjuk széles választékunkkal, hatalmas raktárkészletünkkel és minőségi termékeinkkel.

Immár évek óta szolgáljuk ki visszatérő vásárlóinkat a minőségi munkavédelmi eszközökkel és munkaruhákkal.

2020-ban a covid-19 járvány miatt, felismerve a piac és a partnercégeink igényeit, nyitottunk az egészségügyi termékek felé. Azon belül is főleg a járványügyi védekezés elősegítését, támogatását célzó termékkínálattal jelentkeztünk.

2021-re bővült a palettánk, immár számos steril, egyszer vagy többször használatos, illetve higiéniai és sebészeti termékkel szolgáljuk ki folyamatosan bővülő vásárlói bázisunkat.

2022-ben immár 4 országban vagyunk jelen Európában. Ebben az évben tovább bővítjük a kínálatunkat három új területtel: HoReCa, tisztítószerek és irodaszerek.

Ha önnek is szüksége van egy megbízható, nemzetközi szinten is dinamikusan terjeszkedő beszállító partnerre, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Dolgozzunk együtt, hogy az ön cége is hosszútávon is sikeres legyen!

https://redpro.hu/wp-content/uploads/2021/10/redpro.website-e1633216538292-450x385.jpg

A mi történetünk

Countries

  • tir
  • tir
  • tir
  • tir